Kanal Mesajları

Başmelek Cofiel’in Temmuz 2022 Mesajı

Başmelek Cofiel’in Temmuz 2022 Mesajı

Sizleri Sevginin Tüm Veçheleri ile Selamlıyorum.

İnsanlık olarak yeni bir döngünün içindesiniz. Bu döngünün bir handikabı sizi zarafete taşıyacak bilgeliği barındıracak duygulardan uzaklaştırma potansiyeli. Pozitif duygularınız sizi zarafete taşır. Zarafet sizin içsel bilgiliğinizle buluşmanızı kolaylaştırır.

İnsanlık olarak kendinize açtığınız potansiyellerde bireysel alanınızı koruma sorumluluğu sizdedir. Duygularını yok etmeye çalışan çok ırk geldi geçti. Bu ırklar kendi aydınlıklarına ulaşamadılar. Bu mesaj özünün aydınlığını tezahür ettirmek isteyenlere. İnsan olarak sizde minerallerin, bitkilerin ve hayvanların bilgeliği mevcut. Bu bilgeliği İnsan-ı Kâmil’e ulaşmak için kullanmalısınız. O bilgeliğin kölesi olmak size hizmet etmez. Hayvanlardan aldığınız bilgeliği olduğu gibi kullanırsanız, insan bedeninde var olmanız sizin tekamülünüzde bir anlam oluşturmaz. Negatif duygularınızı çoğaltmak sizi hayvanlardan aldığınız bilgeliğe taşırken, pozitif duygularınızı çoğaltmak sizi İnsan-ı Kâmil bilgeliğine taşır. Burada bir yanlışa düşmeyin. Hayvan bedeninde olan hayvanlar insandan aşağıdır denilmek istenmemektedir. Hayvan bedeninde olan hayvanlar kendi yüce programlarına hizmet ederler. İnsan bedeninde hayvan bilgeliği ile yaşamak ise bir insanın kendi yüceliğinden vazgeçmesine neden olur.

Henüz mineral, bitki ve hayvan bilgeliğini insanlığınızda dönüştürememişken şu an teknoloji ile alanınıza yeni bir program dahil ettiniz. Kendi içinize bakıp, içinizdeki AŞKı hayatınızda var etmeyi unuttuğunuz her an kendinizi adım adım robotlaştırmaya yaklaştırırsınız. Sizlere kendi yüceliğinizi hatırlatmak için bizler melekler olarak sizinle iletişime geçmeye devam edeceğiz. Yolunuzu İnsan-ı Kamil yolculuğundan çevirdiğinizde bir çoğumuz o yolda olanlara hizmet edemeyeceğiz. Şu an kullandığınız teknolojiyi kullandığınız anlarda beni alanınıza davet ederseniz, ben sizlere her zaman zarafeti ve özünüzdeki AŞKı hatırlatmaya devam ederim. Kendi ruhunuzdan kopmadan gelişmenizde siz dilediğiniz sürece size rehberlik edebilirim.

Dilerseniz yazılan çalışmayı sizinle yapabiliriz.

“Başmelek Cofiel lütfen şu an benimle ol. Senin bilgeliğindeki zarafeti bana tanımla. Senin bildiğin zarafeti deneyimleyemediğim anlarıma lütfen bilgeliğinin ışığını yönlendir. Şu andan itibaren bulunduğum cinsiyette zarafetle davranabilmem için benim anlayacağım şekilde benimle ol. Bilimsel ve teknolojik gelişmeyi hayatıma dahil ettiğim her ana zarafetin bilgeliği ile hayatımı yaşamam için bana yardım et.”

Niyeti okuduktan sonra bir süre meditatif olarak kalın. Zamanla ilgili endişelerinizi bırakın ve sadece enerjiye izin verin. Bu çalışmayı yaptıktan sonra kendi kendinize kabalaştığınız ya da başkalarının sizi zorladığı kabalık esnasında da beni yanınıza davet edebilirsiniz. “Başmelek Cofiel benimle ol.” demeniz yeterlidir.

Bir çok insan zarafetten uzaklaşsa da siz zarafete adım adım daha çok yaklaşabilirsiniz. 

Sizlere bilinç düzeyinde aktaramadığım enerjisel armağanımı almak istediğiniz her an “Başmelek Cofiel’in enerjisine kendimi açıyorum.” niyetini yapmanız yeterli olur.

Özünüzdeki zarafetle sizleri selamlayarak ayrılıyorum.

06.07.2022

Mesajı Aktaran: Yasemin Derya Metin

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

Aydınlık Eril ve Dişil'in İlahi Şifası İnsanın, İnsan-i Kâmil yolculuğuna başlaması ya da bu yolculukta…

2 gün ago

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel’le Işığa Dönüştürme – Yaşam Hikâyesi

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel'le Işığa Dönüştürme - Yaşam Hikâyesi Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir çalışma…

1 hafta ago

Hastalıktan Şifaya

Hastalıktan Şifaya Ben hastalık öğretisi ile erken yaşta buluşanlardanım. Kendimin ve sevdiklerimin uzun ya da…

1 hafta ago

Telefon Teknolojisinin Arındırılması

Telefon Teknolojisinin Arındırılması Geçtiğimiz günlerde çalışan bir ankesörlü telefon görünce sanki zaman yolculuğu yapmışım gibi…

1 hafta ago

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin…

2 hafta ago

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago