Spread the love

Öfke ve İçindekiler

Bugün lineer zaman ve astroljik zaman olarak bir çok alan içeren bir gün. Ülkemizin önemli günlerinden biri Zafer Bayramımız aynı zamanda da Başak burcunda gerçekleşen bir yeni ay enerjisini barındırıyor. Onurlu ve şifalı bugünün bana armağanı da huzur oldu.

Hayatımızda her şeyi yaşamamızın her zaman bir sebebi var. Yaşanılanlarla o an zorlansak da sonrasında mükemmel açılımlara neden oluyor.

Eskiden kendimi öfkeyi dönüştürmesi gereken insan olarak tanımlardım. Artık yaşadıklarımla ortaya çıkan açılımlarla zihinsel olarak bir tanım yapamıyorum.

Bu zamana kadar ben öfkeyi agresif ve saldırgan algılardım. Bu hal içinde olunca da ‘ben öfkeli bir insanım hala dönüşümü sağlayamamışım’ derdim. Bu sabah ortaya çıkan bilgi karşısında yok artık dese de kendimi öfkeli diye tanımlamaya hala yatkınlığım var.

Canlı yayın yapamama sebebi dün size konu çözümlenmeyince yazmıştım. 25 Temmuz itibariyle internet hizmetini değiştirmemle ilgili olarak önce hizmet sonlandıracağım firma ile, sonra yeni hizmet alacağım firma ile en sonda Türkiye’deki genel internet sağlayıcı firma ile sorunlar yaşıyorum ve zaman zaman iletişimde sevgi olmayan dille konuşma ve yazışmalarımız oluyor. Her bu tarz iletişim sonrası önce ‘Yasemin hala öfkeden özgürleşememişsin’ diye kendime suçlama yöneltiyorum. O esna da ruhum ‘hayır öyle değil’ diyor ama ben onun dediğini çok önemsemiyorum. Bana torpil geçtiğini düşünüyorum. Bu konuyu arındırmak ve karşı tarafla iletişimi daha huzurlu geçirmek için sürekli rehberlik alıp çalışma yapıyorum. iletişimimizin biri keyifli geçiyorsa diğeri çatışmacı bir alana geçiyor.

Dün gece Başmelek Ariel’le Dünyasal Konfor Çalışmamız vardı. Ben de kendi içimdeki şifalanması gereken alanlar için bu konuyu Başmelek Ariel’e teslim ettim. Sabaha karşı uyanıp gruba mesaj yazdım. Mesaj yazarken bile gözlerim kapanıyordu. Bir an önce uyumak için yattım. Uyuyabildim mi? Tabi ki hayır. Başmelek Ariel bu yaşadığım süreci neden yaşadığımı aslında benim verdiğim tepkilerin nedeninin ne olduğunu anlattı. Bilginin o satte ve o halde açığa çıkması da beyin dalgalarının delta seviyesinde olmasından kaynaklanıyor. Kendimi zihinsel suçlama enerjim o kadar yoğun ki alfa ve teta da bu mesajı reddettiğim için delta seviyesinde verdi. Şu an bilinçli zihnimle yani beta beyin dalgalarında verilen mesajın bir çoğunu hatırlamıyorum. Hatırladığım şey en çok şaşırdığım bastırılmış öfke bende açığa çıkmış.

Bastırılmış Öfke Hali / Pasif Öfke

İnsanlar sahip olduğu konum ya da iş sebebiyle sahip oldukları öfkeyi bastırıp maskeliyorlar. Bu kişilerden öfkeden tamamen özgürleşmeyi değil onu terbiye etmeye kendilerini programlamışlar. Bu da karşı tarafa kendilerini sakin ama içlerinde bir yanardağ taşıyarak iletişimde olma gerçekliği ile ortaya çıkmış. Günlerce çalışma yapmama rağmen bastırılmış öfke yani pasif öfke bende tanımlı olmadığı için ona karşı nasıl davranmam gerektiğini bilmemişim. İletişim esnasında bastırılmış öfke benim enerji alanıma aktıkça ben aktif halde bunu seslendirmişim. Bu bilgi açığa çıksa da aman banane kendi kendilerine yaptıkları davranışı ben onlara ifade etmişim diyemiyorum. Trakya’da yaşadığım dönemde öğrendiğim ‘senden ötürüymüş bunlar’ diyemiyorum.

Biz kabul etsek de etmesek de bir birimize bağlıyız. Bu dünyada birinin mutsuz olmasına ya da içinde kendine yaptığı cezalandırmaya aracı olmak beni huzursuz ediyor. Konuşmalardan sonra ya da konuşma esnasında yaşanan tatsızlıklardan dolayı özür dilesem de bu süreçte olmak istemiyorum. Elbette öfkeyi deneyimlemeyi seçen her insana saygı duyuyorum. Ama bende öfkenin içindeki başka hallerle iletişimde olmaktan hoşnut değilim.

Bastırılmış öfke bilgisi açığa çıkınca kendi alanımdaki bastırılmış öfkeyi arındırdım. Başka insanların bastırılmış öfkesine bilerek ya da bilmeyerek yaptığım birikim için arındırma yaptım. Evrende benim sorumluluğumda olan bastırılmış öfke ile ilgili alanımda olan her şeyi arındırdım. Rüyamda da arındırmaya devam ettim.

Ne Yapabilirsiniz?

Kendi içinizdeki duyguları fark etmek için buraya tıklayarak yazıyı okuyabilirsiniz.

Eğer öfkeye sahipseniz vereceğim iki çalışmayı yapabilirsiniz. İlk çalışmaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. İkinci çalışma için buraya tıklayabilirsiniz.

Yazılarla uğraşamam meditasyon yaparım derseniz o da burada.

Öfkenin içindeki her şeyin arınması için “Başmelek Ariel şu an benimle ol lütfen insan olarak sahip olduğum tüm kişilik özelliklerimi ve alt alan gerçekliklerimi kabul etmeyi seçiyorum. Bu konu ile ilgili insan sorumluluğumu yüzde yüz alıyorum. Bastırılmış öfke, pasif öfke ya da bilmediğim öfkenin içindeki bende olan her şeyden arınmak için senden yardım talep ediyorum” niyetini yapın ve ilk başta kısa bir meditasyon yapın. Hayatınız içinde öfkeli bir hale geldiğinizde de “Başmelek Ariel şu an insan olarak yapmam gerekeni bana fark ettirmeni, sana teslim etmem gereken her şeyi de sana teslim etmeyi seçiyorum” niyetini yapın. O an olması gerekenler en ilahi şekilde olacak şifalanması gerekenler de en ilahi şekilde şifalanacaktır.

Huzurlu bir yaşam bizimle olsun.

30.08.2019

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment
Share
Published by
Yasemin Derya Metin
Tags: öfke

Recent Posts

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin…

3 gün ago

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

4 gün ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış…

4 gün ago

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

7 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

3 hafta ago