Meditasyonlar Olumlamalar

Başmelek Haniel’le Ay Tutulması Çalışması

Başmelek Haniel’le Ay Tutulması Çalışması

Ay, kendi yörüngesinde dolanırken, kimi zaman Dünya’nın gölgesine girer. Buna Ay tutulması denir. Ay tutulması, dolunay zamanında ve Ay’ın düğüm noktalarına yakın olması durumunda meydana gelir. Ay’ın, Dünya’nın gölgesine girmesi ile Güneş’ten aldığı parlaklığı kaybetmesi neticesinde görülür. Güneş, karşı düğüm noktasında veya ona yakın olmalıdır. Bu şartlar altında Dünya’nın gölgesi Ay’a düşer. Ortalama Ay tutulmasının zamanı yaklaşık 40 dakika ile bir saat arasında değişir. Ay tutulması, yeryüzünün Ay’ın ufuk çizgisinin üzerinde olduğu herhangi bir bölgesinden gözlenebilir.

Ay’a karşı olan Dünya yüzeyine çarpan Güneş ışınları Dünya’nın atmosferi tarafından kırıldığı için, Ay tutulmasında Ay, tamamen kaybolmaz. Dünya etrafında kırılan ışıklarda mavi renk yutulduğu ve kırmızı renk yansıtıldığı için, Dünya’nın gölgesi kırmızı renkte görülür. Bu güçsüz ışık kalıntıları görünürlüğü mahallî atmosferik şartlara bağlı olarak Ay’ı tuhaf bir bakır renginde ortaya çıkarır.Bunun sonucunda Ay tutulması olur.

Dünya, Ay ve Güneş’in bazı değişik durumları kısmi Ay tutulmasını sağlar. Bu durumlarda Ay’ın üzerine Dünya’nın tam gölgesi değil, kısmi gölgesi düşer.

Ay tutulmasının Vikipedia’daki tanımını yukarıda sizlere aktardım. Astroljik açıdan da tutulmalar yaklaşık altı ayı etkileyen güçlü bir enerji alanı oluşturuyor.

Enerjisel açıdan da ay tutulması ayın sezgileri etkileme gücünden dolayı üçüncü göz çakrası ile etkileşime giren bir enerji alanı yaratır. Bu da insanın hem ruhsal hem de egosal gölge yönlerini aktif hale getiren bir sürecin başlangıç zamanıdır.

Ay tutulması ile ilgili kendi içsel dönüşümünüzde kendinizi gözlemeniz gereken zaman tutulmadan önceki bir hafta ve tutulmadan sonraki bir haftadır. Bu süreç yaşam içinde bastırdığınız alanları görünür kılacak deneyimlerdir.

Başmelek Haniel’le Çalışma

Tutulmanın olduğu gün içinde kendinize ayıracağınız bir zaman dilimi içinde bu çalışmayı yapabilirsiniz. Önceki ya da sonraki günlerde çalışmanın yapılması enerjisel olarak uygun değildir.

Başmelek Haniel lütfen şimdi benimle ol,

Ay tutulması ile bende görünür olan ruhsal ve egosal gölge yönlerimi kolayca arındırmam ve şifalandırmam için bana rehberlik et.

Varoluşumdaki tüm sorumluluğu insan olarak alıyorum. İnsan şifası ötesindeki alanlar için senden yardım talep ediyorum.

Kendimi ve evreni arındırmam için ay tutulmasının enerjisinin şifasının varoluşuma senin aracılığınla akmasına izin veriyorum.

Kendimi kendimden arındırmamı engelleyen egosal bakış açılarımı aydınlatman ve onlardan özgürleşmem için senden yardım talep ediyorum.

Kendi ışık gücümü saf sevgi ile elime alıyorum.

Bu yaşamda, yaşam planımda var olmuş ve artık özgürleşme zamanım gelmiş tüm gölge deneyimlerimi ilahi yasalara göre dengelemen için sana teslim ediyorum.

İnsan olarak AŞK boyutu gerçekliğini daha fazla yaşamımda var etmem için alanımda olan kaosla ilgili dengelenme alanında kaos programları devreye girdiğinde anda bana rehberlik etmeni ve o deneyim anlarını şifalandırmayı seçiyorum.

Kendim, insanlık, dünya ve evren için yaşam frekansıma uygun olarak kolayca saflaşmayı seçiyorum.

Bu tutulmanın yaşamımda tezahürünün ilahi olarak daha pozitif olmasını talep etme hakkım varsa; bunu senin aracılığınla talep ediyorum.

Bu niyeti okuduktan sonra kendi kişilik özelliklerinizi ve anılarınızı düşünerek meditasyon yapın. Sizi huzursuz eden her şeyde “şimdi bunu şifa için Başmelek Haniel’e teslim ediyorum” diye içinizden geçirin.

Ay tutulmaları bundan sonra hayatınıza güzel armağanlar olarak gelsin…

09.01.2020

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

Aydınlık Eril ve Dişil'in İlahi Şifası İnsanın, İnsan-i Kâmil yolculuğuna başlaması ya da bu yolculukta…

3 gün ago

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel’le Işığa Dönüştürme – Yaşam Hikâyesi

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel'le Işığa Dönüştürme - Yaşam Hikâyesi Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir çalışma…

1 hafta ago

Hastalıktan Şifaya

Hastalıktan Şifaya Ben hastalık öğretisi ile erken yaşta buluşanlardanım. Kendimin ve sevdiklerimin uzun ya da…

1 hafta ago

Telefon Teknolojisinin Arındırılması

Telefon Teknolojisinin Arındırılması Geçtiğimiz günlerde çalışan bir ankesörlü telefon görünce sanki zaman yolculuğu yapmışım gibi…

2 hafta ago

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin…

2 hafta ago

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago