Gümüş Mor Alev

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sağlıklı Beden Çalışması

Spread the love

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sağlıklı Beden Çalışması 

Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların yapabileceği bir çalışma. Telegram’da Ücretsiz Gümüş Mor Alev Çalışma Grubumuz var. Grubumuzda uyumlaması olanların yapabileceği ortak çalışmaları paylaşıyoruz. Uyumlaması olmayanlar için de grupta uyumlama yapacak arkadaşlar duyuru yapıp, ücretsiz uyumlama yapıyorlar. Birlikte hem kendimizi arındırmak için hem de bütüne hizmet etmek için toplandık. Katılmak isteyenler buraya tıklayarak gruba dahil olabilirler.

Çalışma

Bu çalışmayı günlük olarak yapabilirsiniz.  

“Özışık benliğim Sevgili Saint Germain ve Gümüş Mor Alev Varlıkları, lütfen Gümüş Mor Alev Enerjisini şimdi bedenime getirin; tüm hücrelerime ve enerji bedenlerime Gümüş Mor Alev Enerjisini aktarın.” 

Daha sonra hayal edebiliyorsanız tüm auranızın ve bedeninizin gümüş ve mor renklerle ışıldadığını hayal edin. Hayal edemezseniz de niyeti söylediğinizde enerji alanınıza dahil olur. 

“Yüce Yaratıcım benim için yarattığın bu bedene bu zamana kadar saygı göstermediğim ve değer vermediğim anlar oldu. Bunun için senden af ve bağışlanma talep ediyorum. Senin izninle, Senin kaynağından gelen Gümüş Mor Alev Enerjisi ile ortaya çıkardığım sevgi olmayan kayıtlarımı sağlıklı ve kolay bir şekilde dönüştürmeyi veya arındırmayı seçiyorum. Her an olduğu gibi ilahi korumanın benle olduğunu kendime hatırlatıyorum. 

Tüm arınma niyetlerim ilahi yasalara göre alanımda aktif olsun. 

Fiziksel bedenimin daha sağlıklı olmasını engelleyen inançlarımı Gümüş Mor Alev Enerjisinin arındırmasına izin veriyorum. 

Modern toplum tarafından ortaya çıkarılan sağlıklı beden yerine dış güzelliğe önem verme programını Gümüş Mor Alev Enerjisinin alanımda yeniden oluşmamak üzere arındırmasını seçiyorum. 

Bedenimi dinleyerek sağlıklı ve doğru besinleri ve içeceklerle beslenmemi engelleyen güçlü inançlarımı Gümüş Mor Alev Varlıklarına teslim ediyorum. 

İçten ya da dıştan bedenimi sağlıksız hale getirecek hayat döngümde bana hiçbir an hizmet etmeyecek yağ depolama programlarımı Gümüş Mor Alev Enerjisinin arındırmasını seçiyorum. 

Gümüş Mor Alev Enerjisinin bedenimin sağlıklı, dengeli ve enerjik olarak yaşam sürmesi için beden kimyamın benim için en sağlıklı dengede olmasını engelleyen her şeyi şifalandırmasına izin veriyorum. 

Bedenimin ömrüm boyunca sağlıklı olabilmesi için yaşamıma dahil etmem gereken fiziksel aktiviteyi bulmamı engelleyen alanımdaki her şeyi Gümüş Mor Alev Enerjisinin arındırmasını seçiyorum. 

Yapacağım fiziksel aktivitenin bilinç alanında bulunan benim tekamül yolumla uyumsuz enerji ve programların benim alanıma dahil olmadan Gümüş Mor Alev Enerjisi tarafından ilahi yasalara göre arınmasını talep ediyorum. 

Bedenimin ihtiyacı olan besin ve içecekleri bedenime almadan önce Gümüş Mor Alev enerjisi ben onu bedenime almadan önce bedenimle uyumsuz her şeyi kolayca arındırsın. 

Gümüş Mor Alev Enerjisi tarafından arındırılan her alan ve Gümüş Mor Alev Varlıkların açtığı her alan Altın Evrenin ilahi enerjisi Altın Enerji ile tamamlansın. 

Amin. 

11.11.2021

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

4 saat ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile İş Hayatına Arınma Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış…

4 saat ago

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

3 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago