Cesur Ruhlar

2010 yılında kendimi arayış yolculuğunda Robert Schwartz’ın Cesur Ruhlar kitabını okumuştum. Bu kitapta hayatı içinde zorluk yaşamış insanların bu zorluğu neden planladıklarını fark etmek için dünyaya gelmeden önce yapılan ruhsal boyut görüşmeleri inceleniyordu. O kitabı okuduktan sonra kendi yaşamımı sorgulamam değişti. Sonrasında da bir çok insanın yaşadığı ve kendini kıskaçta sandığı yaşamı ile ilgili daha üst planı fark edebildim.

Ruhsal olarak verilen mesajlardan okuduklarımdan ve bana verilenlerden anladığım dünyaya gelen her ruh büyük bir cesaret ile dünyaya geliyor. Dünya oldukça değişken bir yaşam alanında çok çeşitli tekamül araçlarını barındırıyor. Bu çeşitlilik içinde ruhun sıçrama yapacağı bir çok farklı araçlarda aynı zamanda dünya planındaki araçlardan. Onun için her zorluğun içinde bir kolaylık var.

Bu kolaylaştırıcı tekamül araçlarının bulunması ruhlar tarafından enkarne olmayı da çekici hale getiriyor. Dünya planında bedenlenen ruh eğer yaşamında açması gereken doğru kapıları açarsa o zaman bir kaç enkarnasyon dersini tek bir yaşamda tamamlayabiliyor. Bu ruhların yaşadığı karmaşaya ışık tutabilmek için uzun zamandır yazmayı düşündüğüm yazı kendini oluşturuyor.

Bu konuyu biraz daha pekiştirmek için daha önce Tanrı Şiva’nın verdiği mesaja bir göz atalım. Kader ve Karma yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Benim kendimce bildiklerimi anlattığım videoları da izlerseniz yazacaklarım daha net bir şekle dönüşecektir.

Daha önceki bilgilerin hatırlatılmasından sonra yazımıza dönelim.

Seanslar yapmaya başladığımda ben cesur ruhlar dediğim yeni yeni dönüşenlerle karşılaşmaya başladım. İlk başlarda neden bu kadar karmaşanın olması gerektiğini ben de anlamlandıramıyordum. Seanslarda genelde kişinin yaşamında çok köklü değişiklik yapacak çalışmalar yapıyordum. Bir süre sonra yeniden seans yapıyorduk. Ben de cesur bir ruh olduğum için diğer cesur ruhları kendi alanıma çekiyordum.

Yaptığım tüm seanslar ya da grup çalışması öncesinde sistem hiç bilmediğim alanlarla ilgili açılımlar yapıyor, sabaha kadar süren çalışmalar yapıyordum. Plan yapılmamış bir şekilde bir çalışma talebi ortaya çıkıyordu. Çalışmada hop benzer alanda çalışma yapıyorduk. Zihinsel süreci bana bu şekilde sistem bıraktırdı. Olan sistemin olmasını istediğidir. Benim insan tarafımda dünyasal başarı ya da başarısızlık diye seansları tanımlamayı bıraktı. Aslında insan olarak benim sadece aracı olduğumu gösterdi. Entellektüel bir insan değilim onun için de seans yaptığım alanlarla ilgili zihninsel bilgiye sahip değilim. Bilmediğim alanlar bile çözümlenmeye başlayınca sadece aracı olduğumu artık bilen haline geldim.

Yıllarca kendisi çalışma yapmış ya da çalışmalar almış insanlar geldiğinde umutlarını yitirdiklerinde sadece onlara umut ışığını göstermek ve hatırlatmak için onların hayatına girip onlara cesur ruh olduklarını hatırlatıyorum.

Kişinin bilinç düzeyinde hiç bir işe yaramadı param ve zamanım boşa gitti dediği çalışmalarda dahil bütün çalışmalar kişinin hayatının dönüşmesinde ve arınmasında çok işe yarıyor. Hatırlayın siz bu dünyaya tek bir yaşam içine çok boyutlu arınmayı dahil edip geldiniz. Bıkmadan attığınız her adım sizi ışığa ve birliğe yaklaştırdı. Bazı çalışmalar birkaç milim ilerlemenizi sağlarken diğer çalışmalar size sıçrama yaptırdı. Birkaç milim ilerleten çalışma ile alan açmamış olsaydınız o sıçramayı gerçekleştiremeyecektiniz.

Bu yaşamda çok büyük bir cesaret sergiliyorsunuz. Farkında olmasanız da çok büyük destekler alıyorsunuz. Mükemmel var oluş planınızı daha da mükemmelleştiriyorsunuz. İnsan var oluşunuza dahil ettiğiniz her bir zorlayıcı alanı değiştiriyor ve dönüştürüyorsunuz.

Kendi gücünüzü fark ettiğinizde yaşamın enkazı altında kaldığınızı düşünürken aslında o üzerinizde olan yıkıntıları toz zerresi gibi alıp bir kenara atacak kadar büyük bir ruh olduğunuzu fark edeceksiniz. Bu yazıyı okuduktan sonra yaşamınızı yeniden gözden geçirin ve kendinizi başarısız diye etiketlediğiniz zamanlarda ne büyük cesaret gösterdiğinizi fark edin.

Sevgili cesur ruhlar kalbinizdeki sevgiyi kendinize, insanlara ve dünyaya dağıtmaya başladığınızda yaşamınızda mucizelerin kapısı açılacak. Artık arınma keyif ve eğlenceye dönüşecek. Toplumdaki diğer insanların planındaki yaşamı sürmeyeceksiniz ancak kendi planınızı hatırladığınız için kendi ruhsal gerçekliğinizi dünyada şekillendirmeye başlayacaksınız. 5 kilogram ağırlığındaki nesneyi 1 kilogram taşıyacak kutuya koymaya çalışmayacaksınız. Size ait olan 5 kilogram ağırlık taşıyacak doğru kutuyu bulacaksınız.

Evlenmediğiniz için mutsuz olmayacaksınız, çocuk sahibi olmadığınız için mutsuz olmayacaksınız, kariyerli ve çok paralı bir işte çalışmadığınız için mutsuz olmayacaksınız. Sizin ruhsal mutluluk planınız her neyse onu yaparak mutlu olacaksınız. Tek bir yaşamı programlamış insanın kriterlerinin yaşamınızda olup olmaması değil sizin çoklu yaşamınızı keyifli ve konforlu dönüştürdüğünüz kriterlerin yaşamınızda olduğunu fark edeceksiniz.

Bu yeni pencere sorun diye insanlar tarafından etiketlenmiş konuların sizin ruhunuzun fırsatları olduğunu fark edeceksiniz.

Sevgili cesur ruhlar önünüzde saygı ile eğiliyorum ve sizlere sevgimi sunuyorum. Sadece içinizdeki gerçekliği hatırlatmak için.

25.09.2018

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

View Comments

  • Dört Anlaşma adlı kitabı okurken denk geldiğim kelime cesur olmak üzerine düşünürken telefonuma cesur ruhlar adlı bu yazınız geldi. Eş zamanlılık 🤗 Evren kusursuz çalışıyor 😍

Recent Posts

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

Aydınlık Eril ve Dişil'in İlahi Şifası İnsanın, İnsan-i Kâmil yolculuğuna başlaması ya da bu yolculukta…

2 gün ago

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel’le Işığa Dönüştürme – Yaşam Hikâyesi

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel'le Işığa Dönüştürme - Yaşam Hikâyesi Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir çalışma…

1 hafta ago

Hastalıktan Şifaya

Hastalıktan Şifaya Ben hastalık öğretisi ile erken yaşta buluşanlardanım. Kendimin ve sevdiklerimin uzun ya da…

1 hafta ago

Telefon Teknolojisinin Arındırılması

Telefon Teknolojisinin Arındırılması Geçtiğimiz günlerde çalışan bir ankesörlü telefon görünce sanki zaman yolculuğu yapmışım gibi…

1 hafta ago

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin…

2 hafta ago

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago