Ruhsal Gelişim Yazıları

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Spread the love

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası Varlıkları çalışmaları ile ve rüyalarımda açığa çıkan bilgilerden oluşuyor. Bilimsel bir alan olmadığını en baştan ifade edeyim.

Biyolojik olarak etkileşimde olduğumuz bir enerjisel DNA havuzumuz var. Enerjisel alanı ilk görmeye başladığımda bu DNA havuzunun sadece belirli bir kuşağa kadar olan biyolojik olarak kan bağımız olan insanlarla olan etkileşim olduğunu zannediyordum.

Yeni bir embriyo oluştuğunda o bebeğin biyolojik anne ve babası ile oluşturduğu çekirdek bir DNA havuzu var. Bu DNA havuzuna annesinin ve babasının her birinin kendine özgü çekirdek DNA havuzundan gelen enerjisel besleme kanalları var. O aileye geçmişte dahil olmuş ve yeni doğmuş bebekten sonra yeni doğan o aile ile kan bağı olan her yeni bebek doğduğunda enerjisel kanallarda her bir çekirdek DNA havuzuna geçiş yapmaya başlıyor.

Bu geçiş şunu da getiriyor evlilik yolu ile aileye yeni dahil olmuş başka bir soy alanındaki edinilen ailenin bebeği doğduğunda yengeler ve eniştelerin soy programı da bizim kan bağımız alanındaki geçişlerle bize de dahil oluyor. Bu soy programlarından dahil olma her insanın kendi ruhsal planına uygun olarak gerçekleşiyor. Her aile bireyinde yeni gelen soyun DNA kayıtları aktif olmayabiliyor. Evlilik ve doğum yolu ile geçen uzak aile DNA kayıtlarının sevgi olmayan programların kişinin ruhsal planında yoksa bile kişi, evlilik yolu ile aileye dahil olmuş insana karşı aşırı negatif duygular besliyorsa aileye sonradan dahil olmuş insanın ya da onun kan bağının kayıtlarını kendi çekirdek DNA havuzundaki gen programlarını kendi biyolojik gen kodunda aktif edip, bunu fiziksel sağlık sorunu ya da karmik program olarak deneyimlemeye başlayabiliyor.

Zihinsel düzeyde bakıldığında zor bir etkiymiş gibi sanılsa da aslında birliğe hizmet eden yüce bir etkileşim alanı içinde bulunuyoruz.

Evlilik ve Doğum ile Oluşan Durumlardan Çekirdek DNA Havuzuna Şifa Çalışması

Evlilik yolu ile ailenize yakın zamanda ya da uzak zamanda dahil olmuş ve sizin kan bağınız olan bir aile bireyinizden çocuk sahibi olmuş yaşayan veya vefat etmiş herkesle ilişkinizi bir gözden geçirin. Sevgisiz olduğunuz o soydaki bireylerle etkileşim alanınızı kendiniz için sevgiye dönüştürme gayretinde olmanız size en çok hizmet edecek hal olur.

Böyle bir etkileşim alanınız varsa Başmeleklerle DNA Sevgi Şifası Meditasyonunu yapabilirsiniz. Bu meditasyonu yaptıktan sonra da hatırladığınız insanlara karşı düşüncelerinizi ve davranışlarınızı da sevgiye dönüştürme sorumluluğu size ait. Siz kendinizi değiştirmezseniz bu çalışma sizin için şifanın tamamlanmasına değil, sadece bir süreliğine bir rahatlamaya vesile olur.

Aşikâr Olmayan Durumlardaki Çekirdek DNA Havuzuna Şifa Çalışması

Bu çekirdek DNA havuzu etkileşiminin bir de gayrimeşru olarak doğan bebeklerden kaynaklı bilinmeme potansiyeli olan bir alanı daha var. Bu alan bilinmediği için zihinsel düzeyde şifalandırması biraz daha zahmetli olsa da insanın kalbi sevgi ile dolu olduğunda şifalandırılması mümkün bir alan.

Bu konu için daha önceden yazdığım İnsanlığın Ortak Programı Aldatma yazısını okuyarak içindeki çalışmaları yapabilirsiniz.

O çalışmalar sonrası kalbinizi şifalandırmak için de dilerseniz Başmeleklerle Kalp Şifası Meditasyonunu yapabilirsiniz.

Zihinsel düzeyde benim eksik bıraktığım bilgiler hak edenlere Yaratıcı’nın izni ile Işık Bilgisi olarak Torus Mate Gökadası Varlıkları tarafından ilahi yasalara göre tamamlansın.

14.04.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Yasemin Derya Metin

Leave a Comment
Share
Published by
Yasemin Derya Metin
Tags: DNA

Recent Posts

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

2 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago

Kâbil’e Sevgi

Kâbil'e Sevgi 2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir…

3 hafta ago

Rızık Adaleti

Rızık Adaleti Hayatım boyunca paylaşmayı bilsem de tüm canlının rızkına vesile olmayı bilmiyordum. Fıstık'ın gelişi…

3 hafta ago