Spread the love

Kâbil’e Sevgi

2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir ara yine mi ya diye sitemle şifa alanına dahil oluyordum. Çalışma yaptığım alan Kâbil ile bağlantılı olmadan yol beni o alana götürünce bu sitemkar halim ortaya çıkıyordu. Yaklaşık son bir yılda bu şımarık tavrımı bırakıp, açılan alanda sorumlu olduğum konularla ilgili şifa çalışması yapıyordum.

Bugün de gördüğüm rüyalarla ilgili çalışma yaparken bu defa Hâbil olmadan, Kâbil’le yine karşı karşıya geldik. 8 Nisan’da gerçekleşen güneş tutulması sonrası yeni bir açıdan bakmaya başladım. Bu bakışımın değişmesine bugünlerde okuduğum Anita Moorjani’nin kitabı Yüreğime Yolculuk kitabındaki Anita’nın anlattığı ölüme yakın deneyim esnasında hissettiği yoğun koşulsuz sevgi de aracılık etti.

Gelelim Kâbil’in hepimizin hayatındaki etkisine. Geçen cuma AŞK Şifası canlı yayınında Tekâmül ve İnanç konusunu konuşmuştum. Her insanın kendine özgü olan ruhsal DNA ve gen alanını anlatmıştım. Bu bilgiler arasında bolca tekâmülsüz plandan bahsetmiştim. Tekâmülsüz planın ilk varoluş parçası kara şeytan. Kara şeytanın Düalite evrenine gelmesinin nedeni Kaos boyutunda yolunu kaybetmiş ruhların kendi AŞK yolunu hızlıca bulmasına etki etmek amacıyla geldi. Ancak kara şeytan bu evrende var olmadan önce karanlık tekâmül yolunda bulunan iblis kara şeytanın aklını çelip bir plan geliştirmesine aracılık etti. Tekâmülsüz plan da kendi içinde başka bir döngüye dönüşmek üzereydi.

Bu döngünün kırılması için Dünya’nın üçüncü boyutuna inmiş olan Âdem ve Havva’nın ilk çocukları olan Kâbil’e kara şeytan geni verilerek dünyada insan olarak doğması sağlandı. Bu doğumun sebebi Kâbil’in özgür irade seçimiyle kendinde olan kara şeytan genetik alanın değişmesine aracılık edip, tekâmülsüz plan döngüsünün kırılmasıydı. Bu program da olması gereken hızda olamadı. Olamamasının nedeni Kâbil’in kara şeytan geninde var olan kıskançlık programının aktif olması ile kardeşi Hâbil’i öldürmesi üzerine babası Âdem’in ona, kendi içindeki AŞKı unutmuş kara şeytan parçasına sunması gereken sevgiyi sunamamasından kaynaklanıyordu.

Kâbil aydınlık dişil enerji olan Lilit’in genetik parçasını taşıyan eşi tarafından çok sevilmiş olsa da eril sevgi hayatında olamadığı için kara şeytanın ana programları olan öfke, kıskançlık, nefret ve kibir onda çoğaldı ve kendi soyuna da bu programlar akmaya başladı. Kâbil’in sahip olduğu bu duygular günümüzde yaşadığımız tüm sorunların temelini oluşturuyor. Özgür iradesi ile yaptığı seçimler elbette hem Kâbil’e hem de onun soyuna karmik programlar yarattı. Bu yazıyı yazmadaki amacım her şeyi yok sayalım değil. Kâbil’in kendi sorumlu olduğu alanları ona teslim edip, tüm insanlık olarak birbirimizi iyileştirmemiz adına kendi sorumlu olduğumuz Kâbil’le enerjisel etkileşim alanımıza bol bol sevgi gönderelim. İlahi olarak paylaşmamız gereken sevgiyi ne kadar evrensel yasalara göre sürekli paylaşım halinde olursak, aslında kendi yaşamımızı da kendiliğinden şifalandırmış oluruz.

Kâbil’i Bize Görünür Kılan İnsanlar

Kâbil’in insan biyolojik DNAsında gen aktarımı insanlık soyuna olduğundan kavgacı ve zorba insanlarla karşılaştığımızda o insana karşı içimizde negatif duygu besleyip ya da ona dışa vurarak büyütüp, onun içindeki sönmeyen ateşin harlamasına vesile olmamıza gerek yok. Bunu yapmak çok kolay olmasa da yapılması mümkün. O esnada kendinizi kontrol edemiyorsanız da günü kapatmadan önce o deneyimi sevgi ile sarıp sarmalayıp, uykuya dalmak bile yeterli olacaktır.

Uygun bir zamanınızda olduğunda bu yaşamda size Kâbil’i görünür kılan insanlarla olan deneyiminiz nedeniyle sizin Kâbil’in varoluşuna yönlendirdiğiniz kendi içindeki AŞKı fark etmesini engelleyen size ait alanların temizlenmesi için “Hayatımda bu zamana kadar karşılaştığım aktif Kâbil genetik alanı nedeniyle yaşadığımız deneyimlerde Kâbil’in direkt ya da dolaylı varoluşuna yönlendirdiğim onun kendi içindeki AŞKı fark etmesini engelleyen bana ait ilahi olarak sevgiye dönüşmesi gereken her şeyin Yaratıcı’nın uygun gördüğü şekilde sevgiye dönmesine niyet ediyorum” niyeti ile Sevgi Şifası Meditasyonunu yapabilirsiniz.

Kâbil’in Bizde Olan Aktif veya Pasif Alanlarını Şifalandırma

Ruhsal yolculukta olan birçok insan hayatında deneyimlediği kendini zorlayan bir konu yoksa kendi içine yolculuk yapıp ışıksız parçaları ile buluşma konusunda pek de istekli olmuyor ya da buluştuklarını reddetme meylinde çok oluyor.

Yazının buradan sonraki kısmı kendi içindeki ışıksız parça ile yüzleşmeye gönüllü olanlar için uygun. Gönüllü değilseniz okumaya devam etmeyin.

Çalışmalar İçin En Uygun Zaman

İnsanın kendi ışıksız alanını en güzel görünür kılan zaman güneş ve ay tutulmaları zamanı. Güneş ve ay tutulmaları yıl içinde çok sık olmasa da her ay bu buluşma zamanı için ay bize destek oluyor. Ayın yeniay evresi de içsel ışıksız alanlarımız için en harika zaman.

Kendi Yol Haritanızı Belirleme

Yukarıda bahsettiğim dört duygu hayatınızda aktif ya da pasif bulunuyor mu? Önceliğiniz aktif olan duygu programınızdan ve bununla bağlantılı hislerden, düşüncelerden ve enerjilerden özgürleşmek olsun. Özgürleşmekten kastım üzerini örtmek ya da yok saymak değil, dışsal koşullar ne olursa olsun o programları bir daha kullanmayıncaya kadar arınmanızı yapın. Bütün hepsini bir an önce bitirmek yerine bana göre bir duyguya odaklanarak ona çalışıp, o duygu sizi artık yönetemez olduğunda eğer varsa aktif olan diğer duygu değişimine başlamanız faydalı olacaktır.

Daha önceden yaptığım meditasyonların listesini kendi dönüşümünde meditasyon kullanmak isteyenler için ekliyorum.

Bu çalışmaları hızlandıracak ana enerjisel program da kendinizi saf sevgi ile daha çok sevmek olacaktır. Eğer kendinizi sevme konusunda sorunlar yaşıyorsanız ve enerji çalışmaları yapmayı seviyorsanız, buraya tıklayarak koşulsuz sevgi şifası el kitabını indirip, kendi içinizde sizi sevgiye taşıyacak koşulsuz sevgi enerjisi ile yolculuğunuzu yapabilirsiniz.

Kâbil’in Dünyaya Yayılmış ya da Saçılmış Programlarının Arındırılması

Hem Kâbil hem de Kâbil genetik alanı bulunan insanlar kendi kendileri ile başa çıkamadıkları için içlerindeki kara şeytan programını dünyadaki cansız nesnelere, mekânlara, bitkilere ve hayvanlara isteyerek ya da yönetmekte zorlandıklarından dolayı zorunda kaldıklarından aktarıyorlar. Her enerjiyi arındırma iznimiz olmasa da bazı enerjileri bütüne hizmet etmek için arındırma izninde olabiliyoruz. İzinli olduğu enerjileri arındırmak isteyenler kendi zamanlarına göre belirli zamanlarda Dünyaya Sevgi Gönderme Meditasyonunu yapabilirsiniz.

Dünyada yaşanan şiddetle ve savaşla ilgili haberlere şahit olduğunuz gün ekstra olarak yaparsanız da şahane olur.

Bu yazımızda şifa alanının tamamlamış bulunuyoruz. Bakalım Kâbil’le bir sonraki buluşmamın hikâyesi ne olacak?

09.04.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

2 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası…

2 hafta ago

Rızık Adaleti

Rızık Adaleti Hayatım boyunca paylaşmayı bilsem de tüm canlının rızkına vesile olmayı bilmiyordum. Fıstık'ın gelişi…

3 hafta ago