Ruhsal Gelişim Yazıları

İnsanlık ve Öğretilerin Tekamül Yolları – Biriz

Spread the love

İnsanlık ve Öğretilerin Tekamül Yolları – Biriz

Birey olarak her ne kadar tekamül yolumuzu seçsek de hepimiz tüm insanlığın tekamül seçimine bağlantılı bir deneyim alanındayız. Bu da bize şunu gösteriyor, tek başımıza yükselmemiz mümkün değil. Her insan aydınlık tekamül yoluna geçtiğinde diğer tekamül yollarının ve tekamülsüzlerin öğretisi dünya insanına kapatılacak. Bir insan bile aydınlığa geçmeden diğer planlar tüm insanlık için aktif olacak.

Benim bu kadar çok meditasyon yayınlamamın, yazılar yazmamın sebebi bu evrensel gerçeklik.

Dün gece insanlık ailesi ile ilgili bilgi almak için meditasyon yaptım. Meditasyonda bağlantıyı nötr tekamül yolunda olan bir grup verebileceğini iletti. Yeni bağlantılarda her zaman sorduğum “bağlantıyı ilahi olarak yapmalı mıyım?” sorusunu yine Başmelek Metatron’a sordum. “Evet” cevabını aldıktan sonra bağlantıyı kurdum. Herkesi ilgilendiren ve ilahi olarak paylaşmam gereken bilgiyi sizlere de aktarıyorum.

“Sorduğun soru pozitif ya da aydınlık tekamül yolunda bir bilgisi olmayan soru. Bu deneyimi nötr tekamül yolunda ruh öğrendikten sonra pozitif tekamül yoluna geçtiğinde artık bu durumu bilmez sadece olur. Bir halinde sevme deneyimine geçen ruh bu bilgiye artık ihtiyaç duymadığı için bilgisi alanından geçer enerjisi hücrelerinde var olur.”

Ben insanlığın yaptığı bazı davranışları yargılamadan neden yaptığını anlamaya çalışıyordum. Bazı durumları an içinde sorguladığımda “bunun bilgisi sende hiç olmadığından anlamlandıramıyorsun” cevabını alıyordum. Hem kendimi merkezde tutup hem de insanları doğru anlamak istediğim için bu konuyu çözümleme isteği ile çalışmaya başlamıştım.

Dünya insanında hem çeşitli öğretilerden dolayı hem de kişi özgür iradesi ile o parçayı bırakmak istemediği için insanlık planında tekamülsüz, karanlık, absolute, negatif, nötr, pozitif ve aydınlık öğretiler hala mevcuttu. Bunu biliyor olsam da tam gerçeklik olarak ancak dün gece içselleştirdim. 

Ondan sonra önce çekirdek aile oluşumu sonra insanlık ailesi oluşumunu görmeye başladım. Her aile bireyinin önce birbirini koşulsuz sevmeyi öğrenmesi gerektiğini. Koşulsuz sevgiyi gerçekleştirdikten sonra hayatına sevgiyi alabileceğini fark ettim. Kurulan bağlantı esnasında da nötr tekamül yolunun sevgi deneyiminin koşulsuz sevgi olduğunu anladım. Sıcacık olan sevgi ise pozitif tekamül yolunun sevgisiydi.

Dünyada bu yaşamda doğduğum andan itibaren bende hep pozitif tekamül yolunun sevgisi aktifmiş. Büyüyüp okula gitmeye başlamamla birlikte sevgisizlik alanını görmüş ama anlamlandıramamışım. İnsanlar içinde dengede olmak için onların sevgisini aynalayıp onlara yansıtarak ömrümün 24 yılını böyle yaşamışım. 30 yaşından sonra kendi sahip olduğum ruhumun özündeki pozitif sevgi ile sevmeye yeniden başlamışım. 41 yaşında ancak kendi yaşamımdaki sevgi döngüsünü anlamış oldum Bu döngüyü bana tüm insanlık öğretti. Hayatımda olan insanlar, izlediğim film ve dizilerdeki karakterler bana bu planı göstermeye çalıştı.

Önce izlediğim dizilerdeki kötü rollerde olan insanları görmek beni çok rahatsız ediyordu. Buna neden maruz kaldığımı sorguladığımda “gerçek hayatta bu tarz insanlarla karşılaşmadan böyle insanlarla potansiyelini arındırmak için izliyorsun” cevabını alınca; sızlanmadan şükredek ve arındırarak izlemeye devam ettim. Tüm film ve dizi çalışmalarım sonucu bu çıktı.

Her zaman her koşulda mutlu yaşamak istiyorsak; daha fazla insanın fark etmesine aracılık etmeliyiz. Bu aracılığı ben tohum etmeye benzetiyorum. O tohum belki yıllar sonra yeşerecek ama o kişi izin verirse inanın yeşeriyor. Kendi hayatımda buna çok şahit oldum. Bu yaşamda o tohumu yeşertmek istemeyenlerde elbette olacaktır. Ancak evrenin herhangi bir zamanın da o tohum mutlaka yeşerecek doğru zamanı bulacaktır. Tüm yaratılmış tüm yaşamının tüm kayıtları ile birlikte bu evrende yaşam sürüyor. Hiçbir şey kaybolmuyor.

Öğrendiğiniz yöntemleri insanlar beni anlamıyor diye kendinize saklamayın. Beni de ilk başta anlayan olmadı. Ben kendimi ifade etmeyi hiç bırakmadım. Şimdi beni anlayan sizlere bu azmimle ulaştım.

On binlerce yıllık var olan insan evriminin bir yılda, bir ayda, bir günde, bir saatte olmasını beklemeyin. Sadece sizde ortaya çıkanları paylaşın. İnsanlık ancak bir model gördüğünde inanıyor ve onu kendine rol model alıyor. Kendini değiştirmek için siz ona bir kanıt oluyorsunuz. Kendi mucizenizi aktarmazsanız kanıt isteyen sol beyinli insanlara herhangi bir aktarım yapamazsınız.

Hep birlikte insanlığın pozitif tekamül yoluna geçmesi için elimizden geleni yapmazsak; hepimiz diğer öğretilere zorunlu olarak maruz kalırız. Her ne kadar bunu içselleştiremezsek de biz BİRiz…

02.01.2020

Spiritüel Rehber Yasemin Derya Metin

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

2 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası…

2 hafta ago

Kâbil’e Sevgi

Kâbil'e Sevgi 2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir…

3 hafta ago