Melekler

Başmelek Uriel’in Güneş Yansımaları Mesajı

Spread the love

Başmelek Uriel’in Güneş Yansımaları Mesajı

Sevgili Dostlar Merhaba

Güneşin aydınlatması ile sizleri selamlıyorum.

İnsan olarak yoğun enerjilere maruz kaldığınız için yorucu bir süreç geçirdiniz. Ancak bu süreç ruhlarınızın arınması için var oluşunuza verilmiş armağanlarla dolu. Kalbinizle görmeye başladığınızda bu armağanları görebileceksiniz.

Lineer zamanınızda bulunduğunuz yarım kürede en uzun günü yaşadınız. 21 Haziran ve 23 Eylül arası sizin kendi içinizdeki gölgeleri fark edebilmeniz için mükemmel armağanlar getiriyor. Güneşin dünyanızı aydınlatması sizin içsel güneşinizle rezonansa giriyor. Bu da sizlerin üzerini örttüğünüz görmezden geldiğiniz alanları daha görünür kılıyor.

21 Haziran ile birlikte gölge alanlarınızı daha dengeli dönüştürebilmeniz için sizlere cep zamanlar yaratıldı. Bu zaman cepleri sizin hayatınızın enerjisi ile beslenirken şifalandıracağınız alanı yaşam dengenizden izole ederek ilerletir. Yaşamınızda içsel karmaşayı çok fazla yaşamayacağınız anlamına gelir.

Bu cep zamanda en yoğun şifalanma ruhsal boyutta talep eden herkes için ilahi varlıklar tarafından gerçekleştirildi. İnsan olarak sizin bu zaman ceplerini en yoğun kullanacağınız tarihler 29 Haziran ve 2 Temmuz. Bu tarihlerde bulunduğunuz saat dilimine göre 11:11 ve 22:22 saatleri arasında iki günde de yoğun şifalanma alanı açılacak. Bu her iki gün için çalışmaları sizin yapmanız gerekiyor. Bilinç düzeyinde çalışmaya başladığınız takdirde çözümlemekte zorlandığınız konular hızlıca şifalanacaktır.

Arzu ederseniz her iki günde belirttiğim zaman dilimlerinde şifa için benden yardım isteyebilirsiniz. “Başmelek Uriel cep zamanda …. konumu çözümlemem için lütfen bana yardımcı ol” niyetini çöüzmleyemediğiniz her konu için tek tek dile getirin. Tüm niyetlerinizi söyledikten sonra gözlerinizi kapatın ve benimle birlikte şifa alanında bulunun. Uyumak isterseniz uyuyabilirsiniz. Niyetlerinizi tam olarak şifalandırmamız için meditatif halde olmanız gerekmektedir.

23 Eylül’e kadar benim bulunduğum görev alanının şifası insanlık için aktif olacak. Işığa dönüştürmek istediğiniz her şey için bu süreçte benden yardım istediğinizde dönüşümünüz daha hızlı ve en dengeli şekilde gerçekleşir.

Biz meleklerle çalışacağınız zaman neden ve nasıl zihnisel döngünüzde kendinizi kısıtlamayın. Kalbinizden geldiği gibi biz meleklere seslenin. Biz sözlerin ötesini bilir ve anlarız.

Işığım her an rehberinizdir.

26.06.2019

Mesajı Aktaran Yasemin Derya Metin

Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

2 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası…

2 hafta ago

Kâbil’e Sevgi

Kâbil'e Sevgi 2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir…

3 hafta ago