Ruhsal Gelişim Yazıları

Varoluştaki Dışsal Karanlık Tekamül Yolu Yolcuları

Spread the love

Varoluştaki Dışsal Karanlık Tekamül Yolu Yolcuları

Karanlık; ışığın yokluğu. Karanlığın görünür olabilmesi için ortamda mutlaka ışık olması gerekiyor. Işık yoksa karanlığı fiziksel olarak tanımlamamız zor.

Ancak enerji boyutunda karanlığı algılamak fiziksel yasalardan daha farklı ve daha kolay. Enerjisel olarak dışsal karanlığı görmeseniz de hissedebiliyor ya da algılayabiliyorsunuz. Dışsal karanlık insanla etkileşime girdiğinde mutlaka bedende bir tepki ortaya çıkıyor. Baş ağrısı, mide bulantısı, negatif duygular, negatif düşünceler, aniden ortaya çıkan uyku hali gibi…

İçsel karanlığı enerjisel olarak tespit etmek biraz daha zor oluyor. Çünkü bu tepkiler yaşamınızın bir parçası olduğu için özellikle doğuştan var olan karanlığı ayrıştırmak çok daha zor olabiliyor. Kişi kendini dürüstçe gözlemlediğinde ise çok daha kolay içsel karanlığı buluyor ve dönüştürebiliyor.

Sebebi ne olursa olsun; ben de var olan kendi içsel karanlığımı anlamam, kabul etmem ve onu dönüştürmem benim için çok daha kolay olmuştu.

Dışsal karanlık tekamül yolunda olan enerjisel varlıklarla da çok dengeli bir ilişkim oluyor. Ruhsal olarak ilahi olarak bağlantıya geçmem gerektiğinde benim kendi alanıma çağırdığım her türlü aydınlık varlık ve koruyucuyu saygı ile kabul ediyorlar. Çalışma esnasında birbirimizi etkilemeden her ikimizde ışığın yükselişi için çalışmaları ruhsal varlıklar gözetiminde gerçekleştiriyoruz.

Dışsal karanlık; eğer bir insan aracılığıyla alanıma dahil oluyorsa işte o zaman tüm bildiklerim karmaşık oluyor ve dengeyi kurmakta çok zorlanıyorum. Empat alanımla eskiden insanların karanlığını kendi alanıma dahil edip kendi içimde dönüştürebiliyordum. Bu etkileşim benim için yorucu ve aşırı mutsuzluk vermesine rağmen daha kolaydı.

Artık enerjisel olarak benim sorumlu olmadığım insanlardaki karanlığı alanıma alma iznim yok. Dünya frekansı da artık insanlardaki karanlığın frekansı ile uyumlu değil. İnsanları bu uyumlu alana getirmek için kişiye kendi içindeki karanlığı göstermek için sevgiyle yaklaştığım her seferinde benim yazdıklarım ya da söylediklerim yok sayılıyor. Hatta bu durum benim saygısızlığa uğramama kadar gidiyor. Sonra kişiyi durdurmak için onun enerjisi ile ona karşılık verdiğimde bu defa da “niye bu kadar tepki verdiniz?” ya da “çok agresifsiniz” yorumlarına sebep oluyor.

Dün akşam ilkini gerçekleştirdiğimiz haftalık Youtube meditasyonu benim insanlardaki karanlığı tam olarak tanımlamama vesile oldu. Meditasyon esnasında söylerken şaşırdığım art niyet alanının temizliği bana bu farkındalığı açtı. Son altı aydan beri izlediğim film ve diziler aracılığıyla sistem bana içinde karanlık parçaları olan insanları fark etmem için suç temalı film ve dizilere yönlendirdi. Ben onu dizideki rol diye tanımlayarak insanların gerçeğini kabul etmek istemiyormuşum. Dün akşam sistem “Yasemin insanlardaki karanlığı kabul etmen için sana ayırdığımız sürenin sonuna geldik” demiş oldu. Bu sabah insanın içinde karanlık tekamül yolu varsa o insan da çok fazla art niyet olduğunun farkındalığı ile uyandım.

Geçen haftanın en yoğun çalışma alanı dışsal karanlık üzerine oldu. Şu an olan her şey tam bir anlam ifade etti. Dışsal karanlık enerji çok yoğun olduğunda koruma yapsam da tüm yaşam enerjimin tükendiği zamanlarım çok oldu. Bu durumda insanın yaptığı korumaların yetersiz kaldığını fark ettim. İçinde güçlü bir karanlık olan insandan bizi koruyacak yegane varlık Allah. Onun dışındaki yapılan enerji korumaları ya da ruhsal varlık korumaları uzun süreli olmuyor. Sürekli tekrarlamak gerekiyor.

Dışsal Karanlıkla Dengede Olabilmek için Yapılabilecekler

Dışsal karanlıkla her insanın ayrı bir deneyimi var. Burada yazacaklarım benim kendi deneyimlerim. Sizde kendi deneyiminizi yaşamınızı gözlemleyerek ve aldığınız çalışmaları uygulayarak bulmalısınız.

Varoluştaki karanlığı kabul edip; ilahi yasalarda karanlıkla ilgili sadece bilmeniz gerekenlere niyet edin. Bilme izniniz olmayan konularda merak edip öğrenmeye çalışmayın. İzniniz olmayan karanlığı bilmeye çalıştığınızda hiç fark etmeden karanlığın bir parçası olursunuz. Çünkü oraya özgür iradenizle siz gittiniz.

İçsel karanlığınızın farkında olun ve içsel karanlığınızı sabırla şefkat ya da merhametle dönüştürün. Kendi içinizdeki dönüşümü sağlamadan dışsal karanlıkla bir insan aracılığıyla karşılaştığınızda kendi içinizdeki karanlığı da onda görüp onu daha karanlık diye yorumlayabilirsiniz. Bu da hem sizin hem de karşı tarafın ilişkisini zedeler.

Karanlık tekamül yolunda özgür iradeleri ile tekamül etmek isteyen insanlara saygı duyun; onlar sizden yardım istemeden onlara ışığınızı ya da sevginizi sunmayın.

Karanlık tekamül yolunu özgür iradesi ile değiştirmek için sizden yardım isteyen kişiye yaklaşımınızda kendi içsel karanlığınızı kabul etme ve dönüşüm sürecinizi her zaman hatırlayın. Davranışlarınızı bu ölçü ile dengeleyin.

Kendi karanlığından ayrılma sürecinde onun istediği zaman yanında olduğunuzu bilmesini sağlayın. Bu yolculukta birbirinize ilahi yasalara göre yardım ettiğinizin ve destek olduğunuzun bilincinde her zaman olun ve bu bilinci karşı tarafa da zaman zaman hatırlatın ki ayrılma zamanınız geldiğinde bu süreci daha sevgi odağında karşılayabilsin.

Karanlığa ait art/kötü niyetli düşünceleri varsa bunun üzerini örtmeyin ve o düşüncenin ve o düşünce ile bağlantılı davranışın değiştirilmesi gereken bir durum olduğunu fark ettirin.

Eğer kişi özgür iradesi ile bazı karanlık tekamül yolu davranışlarını kabullenmek ya da bırakmak istemiyorsa o insanın kişiliğindeki karanlığın farkında olun. Siz onun sıkışmasına neden olacak bir davranış yaptığınızda onun size karşı da aynı tepkiyi verme potansiyelinde olduğunu bilerek onunla ilişkinizi kendi özsaygı merkezinizde sağlayın. O kişiye sırlarınızı söylemeyin. Kendini çaresiz hissettiği bir anda bu sırrınızı size karşı sizin frekansınızı düşürmek için doğal bir şekilde kullanacaktır. Can yakmak ya da intikam almak onun var oluş doğasında var olan hayatta kalma bilgileri.

Hepimiz bir gün birlik alanında buluşacağız. O güne kadar birbirimizin seçimlerine saygı duyarak kendi frekansımızı yüksek tutarak yol almak hepimiz için en faydalı ilerleme şekli olacaktır.

Bana dışsal karanlığı öğreten ve kabul etmemi sağlayan hayatımdaki her insana, dizi ve filmleri yazan senaristlere ve tüm ekip üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Bu açılıma vesile olan meditasyonu yapmak isterseniz, o da işte burada.

07.12.2019

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa

Sevgi Olmayan Hallerimize Şifa İnsan olarak sahip olduğumuz kibirden dolayı insanlara, hayvanlara, bitkilere ve cansız…

1 gün ago

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler

Sokak Hayvanlarına Tepki Gösterenler Uzun bir zamandan beri, apartman yönetimi tarafından gruplarda kedilerin beslenmemesine yönelik…

2 hafta ago

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması

Gümüş Mor Alev Enerjisi ile Sadeleşme Çalışması Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması

Kundalini Reiki ile Sadeleşme Çalışması Bazı insanlar minimalist yaşarlar, ben o insanlardan değilim. Uzun zamandır…

2 hafta ago

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi

Kan Bağı ve Soy Bağı Enerjisel DNA Etkileşimi Yazacaklarım bu zamana kadar Torus Mate Gökadası…

2 hafta ago

Kâbil’e Sevgi

Kâbil'e Sevgi 2017 yılından beri çeşitli zamanlarda Kâbil ve Hâbil ile ilgili alan açılıyor. Bir…

3 hafta ago