Aşk ve Kibir

Beşerî aşk, insanlık tarafından AŞK hakikati sanılmasına rağmen Kaos Boyutunun ve AŞK Boyutunun arasında olan arafta kalmış bir deneyim. Bu arafta insan kendi ile yüzleşip, AŞK hakikati ile uyumsuz hallerden özgürleşmeyi seçtiğinde bu araf onun ruhunun özgürlüğü olurken, özgürleşmeyi seçmediğinde ruhun hapishanesine dönüşüyor.

İnsanların beşerî aşk deneyimlerinde bu alanın araf olduğunu anlamam Aşık Shakspere oyunu ile ortaya çıktı. Zihinsel düzeyde konu hakkında çalışma yapmasam da Verona ziyaretimde Juliet’in evini ziyaret ettiğimiz zamana niyet edip, şu çalışmayı yazmıştım. Bu yazı beşerî aşk alanı için ön arınmaya vesile olmuş.

Oyuna gitmeden önce aldığım mesaj kibir alanı ile ilgili arınma olacak olmuştu. Tabii ki bu şifa alanın ilk giriş anahtarı yıllar önce kaydedip, sık sık yaptığım kibirden özgürleşme meditasyonu oldu. Kibir kendini çok güzel bir şekilde kamufle edip, kendini görünmez kıldığı için davranışlarım kibirli olsa da olmasa da bu çalışmayı sık sık tekrarlıyorum.

Oyun içinde Kraliçe Elizabeth’i görünce İngiliz sömürüsü ve İngilizce dili ile ilgili yaptığım çalışmaların aktif olmasına niyet ettim. Ben oyunu izlerken beşerî aşkın saflaşmasını engelleyen programlardan biri olan cinsel enerji ile ilgili meditasyonu da kısık sesle açtım, tatlı bir şifa ile izlemeye devam ettim.

Oyun esnasında sahnede ifade edilenlerden ben de olan çağrışımlarla alana ilahi şifa için Işık perilerini davet ettim. Oyun müzikal olduğu için Başmelek Sandolfon’un ve müzlerinde şifa alanında olması gerekiyordu. Kadının hayat içinde başarılı ve kendi dişil enerji gücü ile var olabilmesi için Aydınlık Dişil olan Lilit’in de alanda bulunması gerekliydi 🙂

Bu oyunu izlerken de yıllardır izlediğim tüm konserlerde ve gösterilerde de gerçekten eğlence için bu kadar gürültü yapılmalı mı sorusunu soruyorum. Bu sorunun cevabını hiçbir zaman “evet” olarak almadım. Her alan kendince bir cevap verdi. Bu oyunda da gelen cevap kaos büyütme görevlileri, eğlence örtüsü altına kendi görev alanlarını dahil edip kaosu büyütüyorlar” oldu.

14 Şubat gelirken ben de sizlere kendi beşerî aşk alanınızda eğer varsa kibri bırakmanızı hatırlatmak için bu yazıyı yazıyorum. Oyuna 5 Şubat’ta gitmiştim. Şifa alanı 4 Şubat’ta açılıp, 10 Şubat’ta gerçekleşen yeniay ile birlikte ancak tamamlandı. Beşerî aşk içine insanların dahil ettiği saf AŞK ile uyumsuz çok fazla alan ve program var. Bu nedenle ruhunuzun tekâmülüne beşerî aşkın destek olmasını istiyorsanız, yaşadığınız ilişki için de erdemli insan bilgeliği ile hareket etmeniz gerekiyor. Bu zamana kadar erdemli insan davranışları ile uyumsuz halleriniz olduysa güzel güzel onları arındırmaya başlayıp, bir daha da bu davranışları sergilememe gayretinde olabilirsiniz.

Bu şifa sürecindeki yeniay meditasyonunu yapmak isterseniz ekliyorum. Ben şifa alanını daha önceden yazdığım yazıdaki iblisle bağlantılı anlaşmaları bitirerek tamamladım.

11.02.2024

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Yasemin Derya Metin

Leave a Comment

Recent Posts

Aydınlık Eril ve Dişil’in İlahi Şifası

Aydınlık Eril ve Dişil'in İlahi Şifası İnsanın, İnsan-i Kâmil yolculuğuna başlaması ya da bu yolculukta…

3 gün ago

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel’le Işığa Dönüştürme – Yaşam Hikâyesi

Olumsuz Anıları Başmelek Zadkiel'le Işığa Dönüştürme - Yaşam Hikâyesi Geçtiğimiz günlerde çok güzel bir çalışma…

1 hafta ago

Hastalıktan Şifaya

Hastalıktan Şifaya Ben hastalık öğretisi ile erken yaşta buluşanlardanım. Kendimin ve sevdiklerimin uzun ya da…

1 hafta ago

Telefon Teknolojisinin Arındırılması

Telefon Teknolojisinin Arındırılması Geçtiğimiz günlerde çalışan bir ankesörlü telefon görünce sanki zaman yolculuğu yapmışım gibi…

2 hafta ago

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa

Gönülsüz Evliliklere İlahi Şifa Dış koşullar ne olursa olsun, gerçekleşen tüm evlilikler ilahi olarak izin…

2 hafta ago

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası

Yaşadığınız Yerleşim Yerine Gümüş Mor Alev Şifası Bilgilendirme Gümüş Mor Alev Enerjisine uyumlanmış olanların kendine…

2 hafta ago