İçeriğe geç

Bağımlılık Maddelerinin Ruhsallığa Etkisi

Spread the love
  • 9 ay önce
  • 4Dakika
  • 905Kelime
  • 284Görüntülenme

Bağımlılık Maddelerinin Ruhsallığa Etkisi

Sevgili Kardeşlerimiz,
Dünya planında çeşitli tekâmül araçlarınız var. Bunların hepsi dünya planına gelecek olan her ruhla birlikte yaratıldı. Oyun alanınızda bulunan her araç sizin yolunuz olmak zorunda değil. Ruhsal planda onu yarattıysanız bile dünya planında var olan seçim yasaları gereği bunu seçmeme hakkınız da bulunmakta.

Bizlerin size bilgi iletmemiz bize şu an kanallık yapan kardeşimiz Yasemin’in bağımlılıklar üzerine sorduğu soruyu cevaplamak amacıyla.

Yasemin madde bağımlısı (bu maddenin içine sağlık için kullandığınız ilaçlarda dahil olduğunu belirtmek isteriz) insanların etrafında olan negatif ya da karanlık enerji varlığının sebebinin ne olduğunu sorguluyordu. Bu sorgulama insanları ya da enerji varlıklarını suçlamak için yapılmamaktadır. Bu sorgulama her varlığın özgürleşmesi için yapılmıştır. Suçlama olan düşünce sisteminde evrensel sistem size cevap veremez. Çözüm odaklı sorgulamalarda ancak cevaba ulaşabilirsiniz.

Evren planında var olan her madde ya da enerjinin bir tekâmül yolu vardır. Sigara haline getirdiğiniz madde negatife hizmet yolundadır. Alkol ve uyuşturucu maddelerin hepsi artık karanlığa hizmet etmektedir. Zaman diliminizden 1000 yıl öncesine kadar çeşitli doğal uyuşturucular ruhsal aleme geçiş için ak büyücüler tarafından çeşitli ritieller yapılarak kullanılabiliyordu. Ancak 1000 yıl önce karanlık güçler o alana sızmaya başladılar. Bu sızıntılar ilahi yasalar doğrultusunda oldu. İnsanlık olarak ruhsal frekansınız gittikçe düştüğü için karanlık alan kendini güçlendirebildi. Şu an hiç bir halüsinatif madde dünya planında kesinlikle pozitif ya da nötr alana hizmet etmemekte sadece ve sadece karanlığa hizmet etmektedir.

Madde ya da insan hangi tekâmül yolunda ilerlerse onunla birlikte o alana ait enerjisel varlıklar ve formlarda o madde ya da insanla birlikte yol alır. Şu an sizlere madde ile ilgili bilgi ilettiğimiz için bilgi karmaşası olmaması adına maddelerle açıklamamıza devam edeceğiz. Alkolü bedeninize aldığınız anda enerji korumanız ne kadar güçlü olursa olsun. Yanınıza ilk önce negatif varlıkları davet edersiniz. Bu negatif varlıklar sizin alkolü daha çok kullanmanız için size hayali hisler ve duygular yaşatmaya başlarlar. Bilinç alanınızın nasıl işlediği ile ilgili henüz doğru bilgiye sahip değilsiniz. Bu sebeple negatif varlıkların bilinç alanınız vasıtasıyla beyninize ve bedeninize nasıl hükmettiğini bilemezsiniz. Bu negatif varlıklar sizde daha çok alkol tüketme isteğini tetikler. Alkol tüketiminiz arttıkça bu defa karanlık varlıkları alanınıza davet edersiniz. O varlıklar geldiğinde etrafınızda herhangi bir enerji koruması kalmamış olur. Korumanız olmadığı için direkt olarak saldırıya açık hale gelirsiniz. Sizi obsede edebilecekleri düzeye kadar sizi alkol içmeye yönlendirirler. Bu yönlendirme arkadaşlarınız, bulunduğunuz ortam ve duygu durumunuzdur. Her insan için farklı oranlarda limit bulunmaktadır. Enerjisel alanınınızın ölçümü ile onlar sizi obsede edecekleri enerji bandını bilmektedirler. Obsede hale geldikten sonra amaç sizin ölümünüzü hızlandırmaktır. Bunun için de sizin daha çok alkol tüketmenizi sağlamaktadırlar.

Sizin ölümünüz bu alana ne hizmet sağlamaktadır? Doğal yolla gerçekleşmeyen hızlı ya da yavaş sizin tanımızla intihar eden ruhlar negatif ya da karanlık alanın hükmüne geçer. Onlar sizin yaşam enerjinizi esir ederek sizin kaynağa dönüşünüzü engellemeye çalışırlar. Kaynağa dönemeyen ruhun enerjisi onun güç kaynağıdır. Bu nedenle dinlerde intihar günah olarak nitelendirilmektedir. Ruhunuz kaynağa aittir. Ruh kaynağa da ancak doğal yaşam döngüsünü tamamladığında dönebilir. Bazı ruhlar intihar ettikten sonra ışık varlıkları tarafından kurtarılmaya çalışılır. Bu kurtarılma saldırma ve kaçırma tarzında değil. Evrenin izin verdiği ilahi yasalar doğrultusunda gerçekleştirilir. Bu kurtarma işlemi dünya planınızdaki ortalama insan ömrü için 4 yaşam süresini gerektirir.

Diğer maddeleri tek tek sizlere anlatmayacağız hepsinin işleyişi bu yazıya frekans olarak yüklenmiştir. Bilinçlerinizde kendiliğinden bağlantılar oluşacaktır.

Dünya planında biri plan içinde olan oyun araçlarını sorgulamaya başladığında evrensel yasalar gereği o konu aşikar olabilir. Dünya planındaki kardeşlerinize hizmet etmek istiyorsanız artık insanlığa hizmet etmeyen alanların çözümü için aydınlık varlıklardan yardım talep edebilirsiniz. Bu talebiniz doğrultusunda ruhsal varlıklar sizinle iletişime geçeriz. Bire hizmet etmek isteyen her kardeşimize sevgi ile el uzatırız.

Evrensel Biliş Konseyi Sözcüsü Leydimara olarak sizlere bu bilgiyi ilettik.

Işığımız ışığa ulaşmak isteyen herkesledir.

25.02.2017

Mesajı İleten: Yasemin Derya Metin