İçeriğe geç

Hayat ve Seçimlerimiz

Spread the love
  • 4 sene önce
  • 4Dakika
  • 913Kelime
  • 120
@Özlem Ertekin

Hayat ve Seçimlerimiz

Bu benim yaşam hikayem olsa da hepiniz benzer durumlar yaşamışsınızdır ya da yaşayacaksınızdır. Her zaman kendi seçimlerinizi yapın ve bu seçimlerde ışık ya da sevginin sizi arındırıp şifalandırmasına izin verin.

2009 yılı Ağustos ayı sonrası benim hayatım bambaşka bir şekilde ilerlemeye başladı. Bu ilerleme sürecinde hayatımdan o kadar çok insan ayrıldı ki ben de artık; ben artık sadece belirli süre birlikte olacağım insanlarla birlikte olacağım ve sonrası yalnızlık olacak diye düşünüp, yeni olan bu hayat şeklimi benimsedim.

25 Şubat 2020’de aslında bunun böyle olmama ihtimalinin ilk adımını sistem bana yeniden attırdı.

Verilen mesaj hem çalışma yapacağım insanların hem de arkadaşlarımın alanını etkiliyordu. Bu mesajı herkese aktardım. Bu mesaj fiziksel olarak ayrılmayı beraberinde getirmişti.

Kendi alanımda çalışma yaptığım insanlarla ayrı arkadaşım olanlarla ayrı çalışmaları yaptım.

Arkadaşlarımdan sadece onun seçimine rağmen Özlem’le ruhsal olarak görüşme izni çıktı. Burada o tek seçim yapmamıştı, sorumluluğunu alıp çoklu seçim yapmıştı. Onun yaptığı seçimler, onun ve benim ruhsal boyutta sorumluluğumuzu yüzde yüz alıp yaptığımız arınma çalışmaları ile sistem bize yeni bir plan sundu.

Bu durum beni öylesine mutlu etti ki, gerçekten 11 yıllık yalnız kalma ya da ne kadar seversem seveyim ailem dışındaki insanlardan ayrılma zorunluluğumun aslında zorunluluk değil; olay içinde olan insanların seçimleri sonucu ortaya çıktığını anladım ve üzerimden büyük bir yük kalktı.

Ayrılık yaşadığım insanların bir kısmı ruhsal bağım çok güçlü olmasa da görev bağım güçlü insanlar olduğu gibi, varoluşta çok ama çok fazla yaşamda yan yana olduğum ruhsal bağımın çok güçlü olduğu insanlar da vardı. Duygusal bir yengeç için her türlü ayrılık yorucu ve etkileyici olsa da ikinci durum çok daha derinden etkileyip, ilahi olmayan bir şey yapıp yapmadığımı ya da o kişinin hayatına girerek birlikte olduğumuz süreçte onun hayatını alt üst etmiş olduğuma dair bir çok sorgudan geçtim. Bu sorgu süreçlerinin her biri elbette derin arınmaları beraberinde getirdi.

Her seferinde “sen onun için olması gereken en iyi şeyi yaptın” mesajını alsam da insan tarafım “başka yolu yok muydu?” sorusunu çok sordu.  

Evren bizim sorularımızın mutlaka cevabını veriyor. Sorduğum “başka yolu yok muydu?” sorusunun cevabı evrensel gerçeklikte şöyleymiş; “sen sorumluluğunu alıp ilahi olarak yapman gerekenleri yaptığında sonsuz olasılık var.”

Bu gerçeklikte muhteşem bir deneyim alanını bize sunuyor. Her şey mümkün, yeter ki sen yapman gerekenleri yap.

Özlem ve ben bu deneyim alanımızın bilgisini kristal ağa yükledik. İlahi olarak hak edenler kristal ağdan bu bilgiye ulaşabilirler. Kimin neyi nasıl hak ettiğini ne ben ne de Özlem bilmiyoruz. Bilmediğimiz için de çok mutluyuz. Bu bilgiyi varoluşta bilen tek güç Yaratıcı. 

Kristal Ağdan Sorumluluğunu Yüzde Yüz Alana Hayat İçin Seçim Yaparak Yaşama Bilişi Kopyalama Çalışması

Bu çalışmada hangi insanda ne kadar aktivasyon olacağının izni Yaratıcı tarafından verildiği için çalışmayı ne kadar yapmanız gerektiği bilgisi bende bulunmuyor. Onun bilgisi sizin kalbinizde. Çalışmayı da kalbiniz ferah hissettiği zamanda yapmanız uygun. O his sizin ilahi zamanınız geldiğini gösteriyor.

“İnsan olarak varoluştaki tüm sorumluluğumu yüzde yüz alıyorum. Kristal ağdan ilahi olarak hak ettiğim insan yaşamında seçim yaparak ruhsal ve dünyasal olarak olgunlaşma bilişinin DNAma kolayca kopyalanmasını ve bu biliş aracılığıyla gelen şifanın varoluşumu hak ettiğim şekilde şifalandırmasını talep ediyorum.”

Niyeti okuduktan sonra kök çakranızdan kristal bir bağın çıkıp dünyadaki kristal ağa bağlanmasını vizyonlayın ya da hayal edin. Gözlerinizi kapatıp, bu enerjinin size akmasına izin verin. Enerji akışı bittiğini hisettiğinizde gözlerinizi açabilirsiniz.

Çalışma daha çok enerjisel boyutta, onun için içerikle ilgili daha fazla aktarabileceğim zihinsel bir bilgi yok.

2009 yapımı Avatar filmini izleyenler Navilerin Eywa’ya bağlanma sahnesinde olduğu gibi bir bağlantı olduğunu fark edeceklerdir.

Bu çalışma ile kristal ağdan almaya izinli olduğunuz insan yaşamınızı dengelemekle ilgili her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

Ruhsallıkta ilerlerken ne kadar evrensel insan bilinci ve gerçekliğinde olursanız o kadar çok bilinç ve şifa size sunulur.

Sorumluluk almak ve saf niyette olmak her şeyi mümkün kılıyor.

12.03.2020

 
🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰

Etiketler: