İçeriğe geç

Kalp Çakra Merkezli Sevgi İle Çakra Dengeleme Çalışması

  • 4 ay önce
  • 2Dakika
  • 301Kelime
  • 299Görüntülenme
Kalp Çakra Merkezli Sevgi İle Çakra Dengeleme Çalışması

Varoluş özümüz olan sevgiyi kalp çakranızda yoğunlaştırın.

Kalp çakranızdan 3. Çakranıza sevgi aksın. İnsan ilişkileri ile yaşadığınız sevgi olmayan ne varsa şifalandırsın. 

Burada işlemin bittiğini hissettiğinizde ya da algıladığınızda 2. Çakranıza aksın. Yaratım ve cinsellik ile ilgili sevgi olmayan her şeyin şifalanmasına izin verin.

1. Çakranıza aksın. Dünya ve yaşam ile kurduğunuz sevgi olmayan herşeyin şifalanmasına izin verin. Dünyaya sevginizi akıtın. Daha sonra Dünyanın sevgisinin size dolmasına izin verin.

1. Çakranızdan 7. Çakranıza kadar dünyanın sevgisinin tüm çakralarınızı şifalandırıp dengeye getirmesine izin verin.

En son tepe çakranızdan sizin ve Dünyanın sevgisinin kaynağa gitmesine izin verin. Bu işlemi yaptığınızda kaynakla yeniden bağlanırsınız ve ilahi kaynak sizi daima besler.

Sevgi OLun 💕💖💝💚💙💛💟💜💞

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_