İçeriğe geç

Dolunay Döngülerinde İnsanlığa Hizmet Eden Niyetler

  • 6 ay önce
  • 4Dakika
  • 1129Kelime
  • 93Görüntülenme

Dolunay Döngülerinde İnsanlığa Hizmet Eden Niyetler 

İnsanlığın bireysel ve toplu değişimine ve dönüşümüne hem Dünya hem de gökcisimleri kendilerince bir döngüde destek oluyorlar. Bu yazıda insanlık olarak keşfedip, isimlendirdiğimiz gökcisimlerinden biri olan gezegenimizin uydusu olan Ay’ın dolunay döngüsündeki etkisinden anlayabildiklerimi size yazacağım. 

Astroloji konusunda zihinsel düzeyde sistematik bir bilgiye sahip olmasam da doğum haritamdaki burcumun yöneticisi ay olduğundan ömrümce etkisini çokça deneyimlediğimden, ruhsal yolculuğa başladıktan sonra rutin yaptığım çalışmalar içinde ayın döngüleri ile ilgili çalışmalar vardı. Düzenli yapılan şifa çalışmasının sonuçları da benim için güzel oldu. İlk olarak bilincim henüz sadece kendine odaklı olduğundan bir süre bu çalışmalar sadece kendim için oldu. Daha sonra canlı yayınlarla ya da enerji çalışmalarıyla yine çoğunlukla katılımcıların bireysel alanını rahatlatan çalışmalar yaptım. Tabi meditasyonlar bireysel olsa da katılımcının insanlık planına dahil ettiği alanlarda şifalandırıldığından dolaylı olarak insanlığa da hizmet ediyordu. Ancak bir süre sonra bu dolaylı şifa alanına katılımcıların büyük çoğunluğu gerçek anlamda kalben insanlığa hizmet etmede saf niyetle gönüllü olmadığından ay döngülerindeki meditasyonlar azaldı. 

12 Mayıs’ta bir dolunay yaşadık, bu dolunay için küçük bir grup olarak güçlerimizi birleştirip, insanlığa şifa alanı açtık. Bu çalışmaları daha çok insanla yapmayı ben çok fazla istesem de aynı istek insanların kalbinde kendiliğinden ortaya çıkmayınca bunu yapamıyorum. En azından küçük de olsa bir grupla yapabildiğim için kendimi şanslı ve mutlu olarak tanımlıyorum. 

Eğer sizde gerçekten kalbinizden gelerek insanlığa hizmet etmek istiyorsanız, yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. 

Bu hizmet yolu için çok fazla düşünmenize gerek yok. Kendi bireysel hayatınızda yaşadığınız zorlukları dönüştürmek adına kendiniz için dolunay zamanında nasıl bir şifa çalışması yapıyorsanız, bu çalışmaya başlamadan önce niyetlerinize bir niyet daha ekleyerek çalışmaya başlamanız yeterli olacaktır. 

Kalbinizden gelen hisleri zihninizde nasıl anlamlandıracağınızı bilmiyorsanız, dilerseniz benim meditasyonların son zamanlarda açıklamasına eklediğim niyeti ya olduğu gibi ya da size uygun olarak değiştirip kullanabilirsiniz. 

“Bu çalışmanın enerjisi ilahi süre boyunca Yaratıcı’nın izin verdiği cansız diye tanımladıklarımızın madde bütünlüğü ve verimli hizmeti devam ederek, bitkilere ve hayvanlara onların beden frekansına ve oluş haline uygun, ilahi olarak hak eden insanların özgür irade seçimlerine, ruhsal planına, beden frekansına ve yaşam frekansına uygun olarak AŞKa hizmet koşulu ile benim de beden ve yaşam frekansıma uygun olarak hepimiz için ilahi huzurla paylaşmam uygun olan yaratılmışlarla ilahi zamanda ve ilahi yasalara uygun Yaratıcı’nın koruması ile paylaşmaya niyet ediyorum. Dünya’nın ve Gaia’nın ilahi şifasına dahil olması uygun alanları da Dünya’nın Koruyucularına Yaratıcı’nın izni ile teslim ediyorum.” 

Bireysel Yaşantısında Ruhsal Çalışmalar Yapmaya Zamanı Olmayanların İnsanlığa Hizmet Etme Yolu 

Benim şifa alanında bireysel olarak insanlara destek olma iznim pozitif ya da aydınlık tekâmül yolunu seçmiş veya seçme potansiyelinde olanlar. Bu iki yolda da sadece benim isteklerim olsun diyerek ilerlemek mümkün değil. Pozitif tekâmül yolu, ilahi yasalara göre bizim için ben ne yapabilirim; aydınlık tekâmül yolu da ilahi yasalara göre bir için ben ne yapabilirim niyeti ile fiziksel ya da enerjisel eylemde olarak ilerlemek mümkün. Sizler de bu yoldan birini seçtiyseniz kendi gücünüzce biz ve bir adına hizmete geçtiğiniz sürece bu yolda ilerlersiniz. 

Burada şu konuya açıklık getirmek istiyorum. Bize ya da bire hizmet etmek bazen yanlış yorumlanabiliyor. Burada siz bu hizmet alanında olurken önceliğiniz kendi bireysel yaşamınızdaki bireysel, ailesel ya da toplumsal sorumluluklarınızı aksatmadan yerine getirmeniz önceliğiniz olmalı. Ruhsal yolculuk dünya yaşamını boş verip, sadece meditasyon ya da enerji çalışması yapmak değil. Hayatınızdaki tüm sorumlulukları yerine getirirken aynı zamanda da ruhsal olarak hizmet etmek.  

Bireysel hayatınız çok yoğun, meditasyon ya da enerji çalışması yapmaya zamanınız yeterli değil olmadığında çok basit bir niyetle hizmet edebilirsiniz. Kendi hayatınızda dolunay zamanında sorumluluklarınızı yaparken şu niyeti yapıp, “Kendimi koşulsuz sevgi şifasına açıyorum. Yaptığım işlerin alanına bu şifa aksın. Dünya üzerinde benim eylem alanımla bağlı izinli olduğum alanlara da ilahi yasalara göre koşulsuz sevgi enerjisi aksın.” işlerinizi yapmanız bile sizin bize ya da bire hizmet etmenize yeterli olur. 

Burada yazdığım niyetleri sadece dolunay zamanında değil, dilediğiniz her zaman da yapabilirsiniz. 

Meditasyon yapmayı sevenler buradaki dolunay meditasyonlarından kalbinizin evet dediğini dolunay zamanında yapabilirsiniz. Eskiden ben her dolunayda ayrı ayrı yeni kayıt yapmam gerektiğini düşünürdüm. İş hayatındaki, zorunlu çalışma prensibinden özgürleşip, ilahi hizmete odaklandığımda meditasyonların herkesin niyetine göre her dinlemede yenilendiğini dolunay zamanlarında dinlediğimde deneyimlediğimde bana meditasyonlarla ilgili aktarılan mesajlara aklım test edip, inanınca hem gönül rahatlığıyla hem de aklın güveni ile sizlere de hatırlatayım 😊 

13.05.2025

Bu sitedeki tüm içeriğin enerjisel alanı kişinin dünya ve doğa ile ilişkisindeki saygıya göre değişir. Kişi dünyaya karşı fiziksel ve enerjisel çevre sorumluluğunu aldığında enerji alanı hak edişince artar. Kişi dünyaya karşı umursamaz ve sömürü temelinde olursa enerji alanı hak edişince azalır.
_
Etiketler: