İçeriğe geç

Bolluk ve Bereket Çalışması 4

Spread the love
  • 2 sene önce
  • 2Dakika
  • 261Kelime
  • 98Görüntülenme

Bolluk ve Bereket Çalışması 4

Sana Karşı Ne Hissediyorum?
Artık sevgi dolusun, hem kendin hem herkes için benim akışımı hissediyorsun, istiyorsun bu beni çok mutlu ediyor. Çoğu insan beni istemeyi yanlış anlıyor. Benim de onurum var. Benim onuruma saygı gösterin.

Sana Neler Söylüyorum?
Bana söylediğin ve hissettiğin her şey olumlu. Beni ışık sayman merhametli olman çok güzel. Benim sana gelişime izin ver. Başkalarının cezasını kendine kesme bırak ben sana geleyim. Onlarla her şekilde dengelenirim ben. Sen senden mesulsun.

Benden Ne Duymak İstersin, Sana Ne Söylemeliyim?
Sevgiyle çağır beni. Sen çağırınca ben sana sevginin elinden geleceğim. Her yer sevgiyle aydınlanacak. Beden hızlı insanlara ulaşan şey yok bu dünyada.

Sana Nasıl Davranmamı İstersin?
Beni kullan. Hak ettiğin şeyleri al. Kendine değer ver. Ben seni yüceltirim. Tüketmeyeceksin beni. Harcak üreteceksin.

Seni Yaşamıma Nasıl Daha Fazla Çekebilirim?
Kendine değer vererek. İşverenlerin ya da diğer insanların senin emeğini yok saymasına izin verme. Kendine verdiğin değer ve saygı ile doğru orantılı ben sana geleceğim.